Upravljanje dobavne verige

V zadnjih 20 letih smo vzpostavili svetovno dobaviteljsko verigo, da bi zagotovili celoten obseg storitev, kot so distribucija, podpora pri pomanjkanju in upravljanje zalog. Več kot milijone informacij o inventarju elektronskih komponent, ki jih lahko upravljamo.

Svetovna dobavna veriga

Kot najbolj konkurenčen del se več kot 20 let osredotočamo na izgradnjo zrelega sistema dobavne verige. Stroga izbira, nadzor kakovosti in stalno sodelovanje so 3 pomembne točke za zdrav in trajnostni razvoj naše dobavne verige. In vsaka točka ima popoln tok obdelave. Večina naših kanalov so lokalne in svetovne tovarne, uradni zastopniki in vsak trg po vsem svetu.

Celoten nabor elektronskih komponent

Na samem začetku smo se le usposabljali za Integrated Circuit Chip. Med razvojem podjetja, da bi zadovoljili potrebe strank in izboljšali storitve. Našo paleto izdelkov smo razširili na CPLD ali FPGA, MCU, DSP in pomnilnik ali Flash, ki pokrivajo številna glavna področja izdelkov, kot so: potrošniški izdelki, avtomobilska elektronika, medicinska oprema, komunikacije, vesoljska ali vojaška industrija itd.

Različne znamke

Kot poklicni neodvisni distributer imamo poglobljeno razumevanje palete izdelkov vsake blagovne znamke in zagotavljamo točne informacije o originalni tovarniški dobavi. Ponudimo lahko različne blagovne znamke: Texas Instruments, STMicroelectronics, XILINX, Microchip, ALTERAE, ADI, Maxim, Onsemi, RENESAS, JAE, JST, MOLEX, AVAGO, YOGA, LATTICE, MICRON in tako naprej.

Zastarelo, dobava delov EOL

Zaradi globalne dobavne verige smo vedno predani pomoči strankam pri hitrem in natančnem iskanju zastarelih delov, ki so porabljeni in jih je težko najti. Ti deli so večinoma v starem DC, zato je nadzor kakovosti ključnega pomena. Vzpostavili smo tudi inšpekcijsko obdelavo: digitalni mikroskop za vizualno testiranje, pregled originalne embalaže in etikete, test delovanja, rentgenski test itd.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Izjava o zasebnosti | Pogoji uporabe | Garancija kakovosti

Top