Profil podjetja

ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED ponuja upravljanje in storitve proizvodne dobavne verige. Od leta 2000 v Shenzhenu smo zavezani dobavi BOM na enem mestu, vključno z elektronskimi komponentami, kot so integrirano vezje, konektor, rele, kondenzator, upor, modul, senzor, kristalni oscilator, dioda, spomini, induktor itd. Sedež je v Shenzhenu in ima podružnice v Hongkongu, Guangzhou.

Izkušena in visokokakovostna prodajna ekipa, ekipa za nabavo in ekipa za nadzor kakovosti vedno znova dobivajo priznanja naših strank. V minulih letih se je naša poslovna domena razširila iz domačih v več kot 30 držav po svetu. Osredotočeni smo na integracijo lokalnih in globalnih spot virov ter na izgradnjo neodvisnih in stabilnih distribucijskih kanalov. Po naročilu je bila ustanovljena strokovna in odgovorna ekipa QC, vključno z vizualnim pregledom, testiranjem označevanja, električnim testiranjem in rentgenskim testiranjem. To nam daje zaupanje pri zagotavljanju visokokakovostnih izdelkov

Bogata proizvodna veriga nam omogoča, da služimo strankam na različnih področjih, vključno z: vojsko, avtomobilizmom, medicino, potrošniško elektroniko, industrijskim nadzorom, internetom stvari, novo energijo in komunikacijami itd. Lahko zagotovimo hitro logistično dostavo, predloge alternativnih delov, nadzor stroškov in recikliranje zalog.

Kot star pregovor na Kitajskem: 精诚所至,金石为开(Iskrenost je ključ do uspeha) ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY si prizadeva biti pristen partner za pomoč našim strankam.

Naša ekipa

direktor

MR. HAI CHENG GUO

Leta 2003 se je gospod Guo prvič dotaknil elektronskih komponent IC. V prvih 7 letih se je učil vseh vrst elektronskih komponent, dokler ni bila leta 2010 v Shenzhenu zgrajena družba ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY za oskrbo lokalnih tovarn, specializiranih za lokalno poslovanje. Z razvojem globalizacije in interneta je opazil, da obstaja velik potencial na svetovnem trgu, zato se je ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY leta 2013 razširil na svetovni trg.

Vodja prodaje v tujini

Mr. Jess

Jess je delal v prodaji od leta 2014. Od leta 2014-2017 je delal v banki kot prodajalec, vendar se ni zadovoljil z dolgočasnim delom v banki. Po letu 2017 se je pridružil ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY kot tuji prodajalec. V preteklih letih so ga stranke in sodelavci potrdili zaradi pozitivnega in zagnanega odnosa do dela. Od leta 2021 je postal vodja v tuji prodaji.

Vodja nabave

Mr. Danny

Danny je bil višji pri nabavi, čeprav je mlad, je imel več kot 10 let izkušenj na svetovnem trgu elektronskih komponent. Skozi leta se je Danny zavezal k razvoju in vzpostavitvi neodvisnih dobavnih kanalov, odnosov z lokalnimi, globalnimi distributerji in tovarnami. Da lahko ponudimo boljše ponudbe in bogato linijo izdelkov.

Vodja QC

Miss. Zhang

Gospodična Zhang je delala v laboratoriju za testiranje pred ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGIJO. Imela je globoko razumevanje vizualnega pregleda, testiranja označevanja, testiranja rentgenskih žarkov, električnega testiranja in testiranja rentgenskih žarkov. Zaradi profesionalnosti in odgovornosti je leta 2019 postala naš vodja testiranja. Zdaj vodi ekipo za zagotavljanje kakovosti naših izdelkov med kompleksnim in spremenljiv trg.

Vodja financ

Miss Aeilmmee

Gospodična Aeilmmee je 5 let delala v banki. Zdaj se usposablja na področju našega finančnega upravljanja in računovodstva.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Izjava o zasebnosti | Pogoji uporabe | Garancija kakovosti

Top