Upravljanje presežnega materiala

ZHONG HAI SHENG Technologies ponuja številne rešitve za vaš presežni elektronski inventar. Ne glede na to, ali imate zastarele dele ali presežek elektronskih komponent, imamo več kot 20 let strokovnega znanja, ki vam pomaga najti pravo strategijo.

Naše podjetje dela s široko paleto komponent, ki vključujejo nove in zastarele polprevodnike, konektorje, terminale, vojaške komponente, pasivne elemente, diskretne elemente, diode, aktivne elemente, stikala, releje, CPU-je, trde diske, zaslone in drugo.

Da bi kar najbolje zadovoljili vaše potrebe, imamo na izbiro tri programe. Vsako rešitev je mogoče prilagoditi tako, da vam koristi:

Odvečni nakup elektronskega inventarja

Rešitev lot buy se dobro obnese pri podjetjih, ki želijo sprostiti prostor in povrniti denar. ZHONG HAI SHENG bo pregledal vaš seznam presežkov in vas v 48 urah obvestil s ponudbo.

Razprodaja po vrsticah

Naš program po vrsticah je odlična možnost za podjetja, ki bi želela imeti svoj inventar pri roki. Za objavo vašega inventarja uporabljamo našo svetovno bazo podatkov, da lahko dobite največji donos. Ko najdemo kupce, nam lahko pošljete, mi pa bomo poskrbeli za ostalo. Enostavno je!

Popis pošiljke

Ohranjanje vašega materiala pri roki s tehnologijo ZHONG HAI SHENG zagotavlja, da je vaš material odpremljen, preštet in nato zvezan tukaj v našem skladišču z nadzorovanim podnebjem. Prednost te možnosti je ponovno pridobljeni skladiščni prostor in potencialno višji finančni donos v primerjavi z likvidacijo. Če vaše podjetje potrebuje dele nazaj, nam preprosto sporočite in poslali vam jih bomo brezplačno!

Upravljajte svoje presežne zaloge

Ne glede na to, katero možnost izberete, boste s tem, da strokovnjakom ZHONG HAI SHENG Technologies dovolite, da upravljajo z vašim presežnim inventarjem, zmanjšali prostor v vašem skladišču, finančne donose vašemu podjetju in ne pozabimo biti okolju prijazni. S tem, da ne zavržete svojega odvečnega elektronskega inventarja in prispevate k e-odpadkom, ki jih reciklirate!

Naložite svoj seznam zalog

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Izjava o zasebnosti | Pogoji uporabe | Garancija kakovosti

Top