izjava o zasebnosti

1. uporaba vsebine spletnega mesta

zhong hai sheng

spletno mesto si pridržuje pravico do razlage vsebine tega spletnega mesta in vsebine tega spletnega mesta samo za vašo osebno uporabo. vsebino, ki jo vsebuje obvestilo o avtorskih pravicah in drugih lastniških obvestilih, morate spoštovati in ohraniti kopijo. če je vsebina spletnega mesta brez pravilna izjava, ne pomeni, da spletno mesto nima pravic, ne pomeni, da spletno mesto ne zahteva pravic, in spoštovati morate načelo dobre vere in zakonite interese vsebine za zakonito uporabo. nikakor ne smete spreminjati, kopirati, javno prikazovati, objavljati ali distribuirati takšna gradiva ali jih drugače uporabljati za kakršne koli javne ali komercialne namene. prepovedati katero koli od teh gradiv za katero koli drugo spletno stran ali drug tiskani medij ali omrežno računalniško okolje. vsebino na spletnem mestu in urediti obliko pravna zaščita z zakonom o avtorskih pravicah, vsaka nepooblaščena uporaba lahko pomeni avtorske pravice, blagovne znamke in druge zakonske pravice. Če teh pogojev ne sprejmete ali jih kršite, bo vaše dovoljenje za uporabo spletnega mesta samodejno prekine in morate takoj uničiti vsa prenesena ali natisnjena gradiva.

2.spletna stran za širjenje informacij

razpoložljivost vsebine na tem spletnem mestu brez kakršnega koli jamstva. ne jamči za absolutno točnost in popolnost. spletno mesto v izdelkih, tehnologijah, programih, cenah in dodelitvi se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. vsebina spletnega mesta je morda potekla, zhong hai sheng.brez zaveze, da jih posodobite.powered sprostitev informacij je morda v vaši lokalni še vedno ne morete dobiti izdelka, postopka ali storitve, se lahko obrnete na poslovne stike in distributerja zhong hai sheng.

3.prispevki uporabnikov

poleg določb o zasebnosti, razen tistih, če pošljete ali objavite kakršno koli gradivo na spletnem mestu ali kontaktne informacije (v nadaljevanju skupaj imenovane informacije), bodo obravnavane kot nezaupne in nezaščitene. Vaša uporaba tega spletnega mesta ne kršijo zakone, predpise in javno moralo, ne pošiljajo po pošti ali iz nje ali pošiljajo kakršnega koli nezakonitega, grozilnega, klevetniškega, obrekljivega, obscenega, pornografskega ali drugega nezakonitega gradiva. če imajo ljudje informacijsko vsebino in vpliv, obstajajo dokazi o opozorilu ali ugovoru na to stran brez zadržkov lahko izbrišete sporočilo ali neomejeno začasno ustavite informacije v spletnem brskalniku, ne da bi morali pridobiti predhodno soglasje, ni obveznosti za objavo obvestila, situacija je resna, to spletno mesto lahko uporabniku odstranimo.

4.uporabniki izmenjujejo vsebine

zhong hai sheng je primeren za spremljanje ali pregledovanje uporabnikov, da lahko pošiljajo ali objavljajo sporočila ali komunicirajo izključno med seboj informacije na katerem koli področju odgovornosti, vključno, vendar ne omejeno na klepetalnice, forume zhong hai sheng ali druge uporabniške forume in kakršno koli izmenjavo vsebine.zhong hai sheng za vsebino kakršne koli takšne izmenjave ne prevzema nobene odgovornosti, ne glede na to, ali povzročajo obrekovanje, zasebnost, opolzkost ali druge težave.zhong hai sheng obdržati, ko najdejo izbrisati, obravnavati kot žaljivo, obrekljivo, opolzke ali kako drugače sporne vsebine pravica do obveščenosti.

5.stran za prenos programske opreme za uporabo

če prenesete programsko opremo iz uporabe programske opreme za skladnost z licenčno pogodbo za programsko opremo, da prenesete vse licenčne pogoje za programsko opremo.ko preberete in sprejmete licenčno pogodbo za programsko opremo, preden določbe ne smejo prenesti ali namestiti programske opreme.

6. povezave do spletnih mest tretjih oseb

povezave na spletna mesta tretjih oseb so le kot pomoč za vas. če uporabite te povezave, boste zapustili spletno mesto. zhong hai sheng ni pregledal nobenih spletnih mest tretjih oseb, ta spletna mesta in njihova vsebina nimajo nadzora, brez odgovornosti. če se odločite za dostop do povezav do spletnih mest tretjih oseb, njihove morebitne posledice in tveganja, ki jih nosite sami.

7.omejitev odgovornosti

zhong hai sheng in njegovi dobavitelji ali omenjena tretja oseba ni odgovorna za kakršno koli škodo (vključno, a ne omejeno na izgubljeni dobiček, izgubljene podatke ali prekinitev poslovanja zaradi škode), ne glede na to, ali je taka škoda posledica pravilne uporabe ali ne morete uporabljati spletnega mesta, in povezave spletnega mesta do katerega koli spletnega mesta ali katere koli informacije na takih spletnih mestih, in ne glede na to, ali imajo to pogodbo, odškodninsko odgovornost ali katero koli drugo pravno podlago vnaprej in je to lahko povzročilo takšno škodo nasvet. Če to spletno mesto uporabljate kot posledica informacij ali podatkov, potrebnih za vzdrževanje, popravilo ali popravek opreme, se morate zavedati, da morajo sami nositi vse stroške, ki iz tega izhajajo.zhong hai sheng v primeru naslednjih situacij brez odgovornosti: prenos informacij s strani ponudnika omrežnih storitev (zhong hai sheng. in njegova pooblaščena oseba), razen sprožene; prenos informacij, usmerjanje, povezljivost in shranjevanje zagotavlja potreben samodejni tehnični proces, informa izbira ponudnika omrežnih storitev;poleg drugih zahtev samodejnega odziva ponudnik omrežnih storitev ne izbere teh ponudnikov in prejemnikov informacij;ponudniki omrežnih storitev sistem ali omrežni posrednik ali začasno shranjevanje podatkov izvod obrazca, v običajnih okoliščinah, ne oseba, ki ni predvideni prejemnik, je prejela rezervirani čas ne dlje od predvidenega prejemnika, da zagotovi dostop do prenosa informacij, usmerjanja ali s povezovanjem v razumnem času;preko sistema ali omrežja prenos informacijske vsebine nedotaknjene.

8.splošna načela

zhong hai sheng lahko te pogoje kadar koli spremeni. morate obiskati to stran, da bi razumeli trenutne pogoje, ker so ti pogoji tesno povezani z vami. Nekatere določbe teh pogojev so lahko na nekaterih straneh nadomeščene z izrecno določenimi pravnimi obvestili ali pogoji.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Izjava o zasebnosti | Pogoji uporabe | Garancija kakovosti

Top